Cvičení

Podívej se, jaké jsou nejčastější výmluvy pro cvičení, v čem se dělají často chyby a jak vlastně začít správně posilovat. Zajímá tě víc? Mrkni na články...a nebo ještě lépe, přijď si rovnou zacvičit!

Jak správně dělat dřepy?

18.3.2015

Přemýšlíš a čteš na chytrých portálech, jak dělat správný dřep? Vždyť jsi ho skvěle uměl/a, byla to „zakódovaná“ pohodlná pozice. A dnes? Nadlidský výkon.

Jak správně vyběhnout do nového roku?

7.1.2015

Jak správně vyběhnout do nového roku? Pravou či levou? Taky si nikdy nemůžu vzpomenout, která že to má přinášet štěstí. Jenže „každý je strůjcem štěstí svého“, takže o noze to asi nebude :-) Tak jinak - jaké předsevzetí si dát do nového roku. To je téma hodné ledna. Nedávám si předsevzetí. Předsevzetí za mě ještě nikdy nic neudělalo.

Jak správně dělat kliky

19.12.2014

Bílé kliky, černé kliky, kovové, plastové, u auta, u domu, u záchodu (doma je doma)… Ale klik jako cvik? Tam není na výběr. Pokud chceš dělat kliky, existuje jen jedna varianta. Správný klik. Jak dělat správně kliky?

Jak začít cvičit

14.11.2014

Bolí tě záda? Máš vyšší tlak? Funíš do schodů? V místě, kde byly svaly, něco visí či přebývá? Namáhají tě standardní činnosti, které ti dříve nedělaly problém? To tvoje tělo volá o pomoc!

1